Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Hezký kecy, ale realita je jiná.

0 1
možnosti
JB

"Realitu", která je pro každého složitá jinak, jiným způsobem, si každý, ve své hlavě, "vyrábí" sám. Jinak by nebylo možné článek nazvat hezkými kecy, když jiným se líbí.

0 0
možnosti
EH

Souhlas. Nejprve nám diktovali muži, jak se nesmíme chovat, teď nám diktují aktivisté (nejenom ženského pohlaví), jak se musíme chovat.

Nicméně i doba se posunula a není cesta zpět do dob, kdy žena se služkou láskyplně opečovávaly domácnost a muž ji na to poskytl prostředky. Dnešní domácnost potřebuje dva platy. Po ženě se chce plat + péči o děti a domácnost bez služky.

Pak se na ženu, která chce zajímavější kariéru, díváme skrz prsty, protože zároveň po ni chceme ten domácí servis. Nejsem ani náhodou zastáncem kvót. Nemyslím si, že firma bude lepší s 50% ženským (nebo barevným) managementem. Ale budu se bít za možnost, aby žena do toho managementu mohla bez koukání skrz prsty, protože chce zároveň mít i rodinu (o kterou se může postarat ta služka).

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Tvrdý a nekompromisní genderismus je popírání přírody a stěžejní úlohy ženy, a ženského prvku ve společnosti. Proč bylo ve světovém umění vytvořeno tolik nádherných uměleckých děl - obrazů madon - matky s dítětem?

3 0
možnosti

Skvěle napsané!

Díky, pane Laitmane!

7 0
možnosti
  • Počet článků 532
  • Celková karma 8,03
  • Průměrná čtenost 427x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik