Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi zajímavé podněty k zamyšlení. Jen se obávám, že podpora pana Zemana vyjádřená Izraeli přece jen nemůže stačit k tvrzení, že pan Zeman má málo příznivců na to, aby zachránil Evropu. Možná jich měl před svým zvolením až příliš, čehož důsledkem je, domnívám se, to, že jsme se dostali do zbytečných šarvátek, které nás oslabují. A celek z oslabených je oslabený.

1 0
možnosti
SB

Dal jsem vám karmu.

Vašemu skvělému blogu vytýkám jedinou věc:

Nikde nepíšete, že jste Žid, ale potom píšete o Židech v úprvní osobě množného čísla. Z toho jsem pochopil, že Žid jste.

Domnívám se, že jste buď to měl napsat a potom jste mohl pokračovat v psaní toho "my", nebo jste to psát nemusel, ale potom jste měl pokračovat v psaní o Židech ve střetí osobě množného čísla.

To je však pouze kritika té stylistické stránky vašeho blogu, tedy toho literárního zpracovní.

Z hlediska myšlenek jste skvělý a já (mimochodem bez jediné příměsi židovské krve) jsem s tou karmou ani trochu neváhal.

2 0
možnosti

Vy jste neviděl fotku pana Laitmana? Pak se ho nemusíte ptát, jestli je či není Žid.

0 0
možnosti
  • Počet článků 534
  • Celková karma 8,26
  • Průměrná čtenost 426x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik