Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Naivita az na pudu, pane Michaele Laitmane. V prve rade je svoboda projevu umoznena bez ujmu na osobni svobodu. To je zakladni smysl tohoto zakona. Abych to upresnil, v Londyne muzete s malou bedynkou jit do "Hyde Parku", stoupnou si na tu bedynku a zacat mluvit o cemkoliv. Casove nejste omezeny a napln projevu je odvozeno od vaseho mysleni. Slusna mluva je zakladem. Za vas projev NESMITE byt trestan.

Vsak vydani vaseho projevu nebo napsani vasi myslenky, jako autor hledate nakladatele. Ten pak zhodnoti vasi myslenku a podle moznosti zisku vasi myslenku vytiskne. Vam preda smluveny honorar a vase myslenka je predlozena verejnosti. Nakladatel ma licenci pro vydavani projevu a myslenek obcanu.

Noviny jsou urceny na rychle upozorneni problemu zivota a komentare myslitelu pak hodnoti udalosti v celku. Noviny (tisk) maji hospodarskou hodnotu stejne jako licence nakladatele.

Twitter je novodoba obdova novin a nakladatelstvi. Je to korporace a tim je vlastnena vetsim mnozstvim majitelu. Sila obcana je v mnozstvi "akcii" Twitteru.

Tedy k vasemu clanku. Twitter je organizace nekym vlastnena. Vlastnik udava smysl svobodneho slova podle vlastniho uvazeni. Vlastnik (autor) myslenky (projevu) je jedna velicina a vlastnik te organizace je ta druha velicina. Panu Elonu Muskovi jde o moznost komukoliv jeho myslenku (projev) UVEREJNIT. Aby byla vzdy shoda mezi temi obema velicinami. Bez jakekoliv prekazky.

1 0
možnosti
Foto

Tentokrát s vámi až tak nesouhlasím, Elon Musk není žádná hrozba, naopak. Na Twitteru se soustřeďují největší mozky, nejchytřejší lidé... a mír vzniká v nás, takže zatím, pokud jsme sami plní konflktů, tak tyto konflikty propukají i navenek. Až budeme v míru sami ze sebou, tak nastane i mír vnější. To neudělá nikdo za nás. Mějte prima den.

2 0
možnosti
PC

"...Až budeme v míru sami se sebou...."R^R^R^

Do kamene tesat!

1 0
možnosti
  • Počet článků 534
  • Celková karma 8,27
  • Průměrná čtenost 426x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik