Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že je to celé výrazně jednodušší. Pokud se nějaký druh přemnoží, vychýlí přírodní rovnováhu a začne své životní prostředí ničit. Příroda si s takovým stavem "poradí" docela jednoduše - přemnožení jedinci pomřou hlady, nebo na nějakou chorobu. A příroda se vrátí do nějakého rovnovážného stavu.

Člověk je však extrémně přemnožený a navíc se umí bránit přirozené redukci prostřednictvím hladu a nemocí. Takže zemi ničí především svým počtem rychleji, než by příroda stačila udržet přirozenou rovnováhu.

0 0
možnosti

ovšem příroda dokáže udělat menší pořádek i tak, kdy ukáže jsem silnější než Ty člověče. Pošle tam potopu, zemětřesení, sem tam nějakou tu sopku- spojí se 4 živly. A potom nastane co ona očekává, spousta lidí zahyne. A když zjistí, že to nepomáhá, pak teprve nastane konec lidí jako takových a budeme zase tvorové, co ještě žijí někde v pralesích a ti jsou pro přírodu neškodní

0 0
možnosti
Foto

Hurikány nejsou nic neobvyklého, jsou zcela přirozeným jevem. Žádná senzace se tedy nekoná.

Běžný výskyt v USA - mapa: https://hurikanyatornada.webnode.sk/mapa-vyskytu-tornad-v-usa/

https://www.aktualne.cz/wiki/veda-a-technika/hurikan-tajfun-cyklon/r~i:wiki:1710/

0 0
možnosti

A20l58e80x 94G75r67e74g73o69r

16. 9. 2019 10:29

Jistě, ale je naprosto nesporný fakt, že činnost lidstva přírodu ovlivňuje minimálně. Cykly,v nichž se střídají doby tepla a zimy,suchá a dešťů jsou relativně pravidelné. Vždyť stačí jeden sopečný výbuch a je vše jinak. Člověk se má jen přizpůsobit .

0 0
možnosti
  • Počet článků 534
  • Celková karma 8,17
  • Průměrná čtenost 426x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik