Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy.“ — Romain Rolland

0 0
možnosti
PR

Možná by byla dokonce úspěšná nějaká politická strana hájící zájmy a práva pejskařů. Například, sleva na dani na pejska,placené volno na ošetřování v nemoci, dřívější odchod do důchodu podle počtu odchovaných pejsků, psí školky zdarma včetně obědů a samozřejmě sleva na cestování. ;-)

0 0
možnosti
PK

A čemu se divíte? Lidé skutečně mají v průměru více empatie pro psy než pro jiné lidi. Jenom děti mohou z lidí vytěžit více empatie nežli psi. Říká se, že zvíře, třeba pes je věrný až za hrob a každý z nás ví, že když zemře jeho pán tak pes v mnoha případech taky. Pes je největší přítel, kamarád, pomocník pro duši člověka a chce po člověku tak málo. Trochu lásky, pohlazení a jídlo. A my lidé? Když náš život je spokojený stále se chceme mít lépe nestačí nám normální láska a nejraději bychom chtěli žít v těch nejsilnějších emocích lásky a nevážíme si upřímnosti a trvaní těch obyčejných lidských vztahů a pak hledáme pomoc k nějakému životu u těch čtyřnohých pomocníků. Měli bychom se nad sebou více zamyslet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 8,08
  • Průměrná čtenost 429x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik